Marije van der Put

coaching en training

Testimonials

Racheda (45): “Marije legt ontspannen en duidelijk uit wat we aan het doen zijn en neemt de tijd. Dankzij haar sessies is mijn hoofd opgeruimder dan ooit. Kortom, een fijne en goede coach. Heb de afgelopen tijd veel gehad aan het opgeruimde hoofd. Ik doe de oefening ook nog wel eens als ik merk dat het allemaal teveel wordt.”

Sofie (17): “Ik vond het fijn om mijn hoofd op te ruimen en meer ruimte te voelen. Mijn schoolweek is overzichtelijker en ik heb beter overzicht over alles wat ik moet doen.”

Joris (25): “De afgelopen maanden heb ik een aantal keren met Marije gezeten om mij te laten beeldcoachen. Het leek mij als beginnend docent leerzaam om samen te kijken naar beelden die zijn gefilmd tijdens mijn les. Het is natuurlijk confronterend om jezelf terug te zien op beeld maar tegelijkertijd ook heel leerzaam. Voor het gesprek liet Marije mij een aantal fragmenten uitzoeken die aansloten bij mijn leervraag. Samen bekeken we de fragmenten en benoemde ik wat er gebeurde. Ik merkte door de coachgesprekken dat mijn lessen eigenlijk veel beter verliepen dan dat ik dacht. Ik sta hierdoor zelfverzekerder voor de klas dan voor het beeldcoachen.”

Figen (32): “Enorm fijn om met behulp van een “beeldcoachtraject” terug naar mijzelf te kijken. Als ervaren docent heb ik hier goed naar mijzelf kunnen kijken en daar ontwikkelpunten uit kunnen halen. Met behulp van reflectievragen die door Marije gesteld werden heb ik kunnen kijken waar ik ben en waar ik naartoe zou moeten groeien.”

Thomas (47): Ondanks dat ik een geboren scepticus ben, heb ik toch de mogelijkheid aangenomen om een sessie bij Marije te proberen. Ik heb het afgelopen jaar erg veel meegemaakt en dat bracht veel onrust met zich mee. Tijdens de sessie hebben we één van de dingen die mij beperken in mijn leven, zowel privé als professioneel, aangepakt. Marije is heel duidelijk en rustig en geeft je het gevoel dat je alles kan zeggen en voelen, ze neemt alle drempels weg. Dit heb ik als bijzonder prettig ervaren en het zorgde ervoor dat ik me open kon stellen voor de sessie, die mij uiteindelijk meer rust en ruimte in mijn hoofd heeft gegeven.

Jayden (15): “We hebben gesprekken gevoerd over de dingen waar ik tegenaan loop. De oefeningen waren leuk en het wandelen vond ik fijn. Marije luistert goed en we bedachten samen een plan om mijn doelen te behalen. De oefeningen vond ik soms lastig, maar ze waren wel nuttig.”

Anouk (46): “Al meteen bij binnenkomst laat Marije je op je gemak voelen. Ze heeft een fijne rustige ruimte en een lekker kopje thee. De sessie die ik bij haar heb mogen doen betrof een emotioneel beladen gebeurtenis. Middels de stappen die Marije aangeeft heb ik dit kunnen opruimen in mijn hoofd en hart en heb ik er geen last meer van.”

Marcel (43): “Vorige week ben ik voor mijn allereerste sessie Matrix-coaching bij Marije geweest. Ik was in eerste instantie erg sceptisch. Ik ben namelijk niet zo van de coaching en/of therapie. Toch besloten om er zonder al te veel verwachting heen te gaan. Blij verrast kwam ik eruit. Marije stelt je direct op je gemak. Is erg fijn om mee te praten. En wat heel fijn is….er wordt niet over de inhoud van je probleem gesproken. Ik ben heel blij dat ik nu wat tools heb gekregen om zelf mijn problemen aan te pakken. Ik zou Marije dan ook zeker aanraden!