Marije van der Put

coaching en training

Over Marije

Mijn visie is dat alles met elkaar in verbinding staat; gedachten, gevoelens, dromen en je omgeving. Alles is energie. Alle aspecten bekijken en zien waar je zelf invloed op hebt is een effectieve manier om iets in beweging te krijgen. Beweging zorgt voor groei en ontwikkeling. Als jij in beweging komt, beweegt je omgeving en, zelfs het gehele universum, met je mee. 

Met mijn gezin; man, twee kinderen en onze kat Jippie, woon ik op IJburg. Ik ben graag in de natuur; suppen, zwemmen, kanoën, fietsen of wandelen. Alleen. Of samen met iemand. De natuur, en alles wat daarin leeft, geeft rust en brengt me balans.

Vijftien jaar heb ik als docent en coach op alle leerniveaus in het voortgezet onderwijs in en rondom Amsterdam gewerkt. Vanaf 2018 ben ik werkzaam op het Hout en meubileringscollege, een mbo-vakschool.

Verbinding maken met leerlingen en collega’s staat voor mij op nummer één. Daarna komt het leren en reflecteren.

Na een opleiding  in de journalistiek, besloot ik docent Nederlands te worden. Ik zag leerlingen met ‘problemen’ en wilde meer voor hen betekenen. Daarom volgde ik van 2011 tot 2013 de opleiding ‘Begeleider in het onderwijs’ (HvA) en werkte ik, naast het docentschap, als leerlingbegeleider. Van 2017 tot 2019 heb ik de training tot Didactisch Beeldcoach gevolgd bij V&F Onderwijsconsult, zodat ik met docenten met een leervraag aan de slag kon. In 2019 werd ik gecertificeerd MatriXcoach. Sinds 2015 werk ik ook aan mijn persoonlijke ontwikkeling binnen een intuïtieve ontwikkelgroep. In 2020 startte mijn opleiding bij het Center for ECO-intention, waar ik nog meer heb leren werken met mijn intuïtie en levensenergie. Wat dat inhoudt, laat ik je graag een keer ervaren.